Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 september 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ärenden som sticker ut från mängden:

22.07 Det kom larm om en singelolycka vid Smålandsstenar, Gislaveds kommun. En kvinna hade väjt för ett djur och krockat med ett träd. Både hon och en passagerare klarade sig utan allvarliga skador. Bilen fick bärgas.

22.38 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 27 söder om Bor, Värnamo. Det visade sig att de hade krockat med ett vildsvin. En av de två som satt i bilen fick ont av bilbältet, men i övrigt klarade de sig bra. Vildsvinet skadades. En jägare skickades ut som senare kunde avliva djuret.

23.14 En polispatrull stoppade en bilist på Södra Strandgatan i Jönköping. Bilen kördes av en man i 20-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Dessutom skrevs anmälan om ringa narkotikabrott, och polisen omhändertog mannens körkort, samt omhändertog tillfälligt bilnycklarna för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen