04 september 05:59, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

22.36 Brand, Distansgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en container. Branden släcks, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand.

23.07 Rån, Borås. Anmälare uppger att han blivit rånad av två för honom okända gärningsmän. Genom att hota honom med kniv samt knuffat honom, har gärningsmännen tvingat till sig hans kontokort. Han har inte fått några fysiska skador i samband med rånet.

23.40 Brand, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Två personbilar brinner, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

23.44 Brand, Stubbekasvägen, Dals-Ed. Polis och räddningstjänst larmas till platsen efter larm om brand i en byggnad. Det ska brinna i taket, och branden misstänks vara anlagd. Branden har inte medfört några personskador, men platsen spärras av i väntan på teknisk undersökning. En anmälan gällande mordbrand skrivs.

01.57 Brand, Lextorpsvägen. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om bilar som brinner. Två personbilar uppges brinna, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

04.10 Rattfylleri, Herkulesgatan, Göteborg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Bilen är avställd, och föraren, en kvinna, visar tecken på påverkan av narkotika, samt saknar körkort. Hon tas med för provtagning och fortsatt utredning, misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen