04 september 07:08, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills dett dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.47 vid en rutinkontroll av en bilist på Hyvlaregatan i Norrköping uppstod misstanke om drograttfylleri. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.52 polisen kallades till Hageby i Norrköping med anledning av att någon skulle ha skrikit i en bostad. Polisen åkte till adressen och ringde på en lägenhet där det fanns en kvinna i 25-årsåldern som hade blivit utsatt för misshandel. Polisen påbörjade en utredning om misshandel. Polisen kallades på en ambulans som kontrollerade den drabbade kvinnan men hon behövde inte följa med för sjukhusvård. Polisen misstänker en man i 30-årsåldern, som den drabbade har haft en relation med, för misshandel.

Under morgontimmarna har sju viltolyckor inträffat i länet, samtliga med rådjur utan personskador. En av dessa är en smitningsolycka.

Ett flertal bilister har blivit bötfällda för trafikbrott, några av dessa har också fått sina körkort omhändertagna.

Det finns inga brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen