Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 september 07:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmissankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på brund av misstänkt drogpåverkan.

02.58 en anmälare, man i 60-årsåldern ringde till polisen och anmälde att han haft ett inbrottsförsök i sin villa i Skillingaryd. Den drabbade mannen hade hört ljud som gjorde att han gick runt och kontrollerade huset och då upptäckte han en person som försökte bryta upp altandörren. När den som bröt på dörren upptäckte mannen avbröts inbrottsförsöket och personen försvann springande från huset. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till grov stöld genom inbrott. Hundförare kom till platsen och påbörjade spårning. Efter att ha spårat i ungefär en timma kunde hundpatrullen gripa en misstänkt man som försökte undkomma och därför blev mannen biten av polishunden. Det var en man i 35-årsåldern som greps och fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen