04 september 08:08, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person i Luleå har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23:21 Grov misshandel, Luleå.
Polisen beordras till en adress i Luleå med anledning av ett bråk, en man har blivit misshandlad av en kvinna. Brottet rubriceras grov misshandel med anledning av skadornas omfattning. Mannen förs till sjukhus.

Kvinnan, som är i 25-årsåldern grips misstänkt för misshandeln och ska höras då hon har nyktrat till. Brottsplatsen är avspärrad.

03:30 Arbetsplatsolycka, Kiruna
Polisen larmas angående en olycka på en arbetsplats i Svappavaara, Kiruna kommun. En man har skadat armen i samband med arbetet med en traktor. Mannen har förts till sjukhus, polisen har varit på plats och hört honom.
En anmälan om arbetsplatsolycka är upprättad. Utredningen kommer att ledas av åklagare vid riksenheten för miljö- och arbetsmiljömål.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen