Uppdaterad 10 september 14:16

04 september 11:16, Mord/dråp, Skinnskatteberg

En kvinna har anträffats av bekanta avliden i sin lägenhet i Skinnskatteberg

Polis som var först på plats har gjort den bedömningen att det är ett oklart dödsfall och har därför kallat på hjälp från polisens tekniker.

Alla anhöriga till den avlidne är inte underrättade om dödsfallet.

Polisen håller förhör på plats med grannar för att få en bild av vad som har inträffat.

Om man har uppgifter att lämna till polisen kring dödsfallet ringer man 114 14 eller mailar till polisen.

Uppdatering 5 september 09:34

Med anledning av att polisen inte vad som ligger bakom dödsfallet har en förundersökning gällande mord inletts.
Polisens tekniker har under gårdagen varit på plats och kommer under dagen fortsätta sitt arbete. Förhör har hållits med flera personer däribland boende i området. 
Det finns ingen misstänkt eller gripen. Den avlidne kvinnan är transporterad för att genomgå en rättsmedicinsk undersökning, detta för att bland annat kunna fastställa dödsorsaken.

Polisen kommenterar inte ärendet ytterligare.

Uppdatering 10 september 14:11

Polisen har fått den preliminära rapporten från obduktionen och den visar att det inte finns något brott bakom kvinnans död. Förundersökningen gällande mord är fortsatt öppen då den slutgiltiga rapporten först måste inkomma innan utredningen läggs ner. Polisen lämnar ingen ytterligare information om ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen