05 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

22.42 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
Två personer ses lämna Tessinggatan efter att de satt eld på bilar i området. Vittne ser att de bar på en dunk av något slag i samband med att de sprang från platsen. De ses springa i riktning mot bron vid järnvägsspåren men ingen patrull hittade på några som kan sättas i samband med branden. Räddningstjänst släcker och patrullen skriver en anmälan då två bilar har skadats.

23.13 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Eriksbo Östergärde där någon sett hur en bil satts i brand. Branden släcks och det visar sig vara en bil som brunnit, ingen gripen.

02.34 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En man kontrolleras efter att han kört bil och parkerat denna på Barnhusgatan. Visar sig att mannen visar tecken på drogpåverkan samt brott mot narkotikabrott genom innehav. Då detta har hänt tidigare kan även bilen tas i beslag enligt Trafikbrottslagen.

02.52 Göteborg, inbrottsstöld.
Tre män kan gripas efter att de setts inne på ett inhägnat område bärandes på bensindunkar. Började med att ett vaktbolag fick in kameralarm från objektet på Transportgatan där tre personer setts röra sig. Man hittade även ett hål i ett staket där de troligen har tagit sig in via. Samtliga tre får följa med för fortsatt utredning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen