05 september 06:27, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits och sex personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan eller drograttfylleri. Inga allvarligare brott eller händelser har kommit till polisens kännedom.

Nattens polispatruller har genomfört en mängd kontroller och bland annat fattat misstankar om narkotikapåverkan hos flera personer i Nyköping. De har tagits med för provtagning. Ärendena har sedan följts upp med flera husrannsakningar. Vid en av dessa upptäcktes narkotika och mannen som bor där greps, misstänkt för narkotikabrott av normalgraden. Han är i 25-årsåldern.

Polisen har hanterat sex viltolyckor i länet under natten, inga personskador har rapporterats. Det har i flera fall handlat om påkörda vildsvin.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen