05 september 07:09, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbotten.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:53, Misshandel, Luleå
Polisen beordras till Sunderby sjukhus med anledning av ett bråk där tre personer ska vara inblandade.
En kvinna och en man i 40 respektive 30-årsåldern misstänks för brott. Mannen misstänks för narkotikabrott, innehav samt våldsamt motstånd och kvinnan misstänks för hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Detta efter att de ska ha gjort motstånd mot ordningsvakter.

01:28 Drograttfylleri, Luleå
Polisen beordras till E4 vid Börjeslandet i Luleå med anledning av att en bil har kört av vägen och voltat. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 40-årsåldern, är påverkad av narkotika, han tas med för provtagning.

En anmälan upprättas gällande bland annat drograttfylleri, narkotikabrott - eget bruk, samt även olovlig körning då mannen kört utan behörighet.

01:45 Drograttfylleri, Haparanda
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Haparanda. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning. Kvinnan misstänks för drograttfylleri. Passageraren, en man, misstänks för narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen