Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 september 07:29, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har inträffat i länet under natt och tidig morgon, det finns inga uppgifter om personskador.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:37 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Boviken. Föraren, en man i 50-årsåldern, har tidigare fått sitt körkort återkallat. Han misstänks för grov olovlig körning.

00:54 Stöld, Umeå
Polisen kontaktas angående en man på ett tåg som ska stanna till i Umeå. Mannen misstänks ha försökt stjäla saker ut medpassagerares väskor.

Mannen, som är i 30-årsåldern, grips misstänks för stöld. Gripandet hävs dock senare. Mannen misstänks för stöld alternativt försök till stöld. Han hörs och en anmälan upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen