06 september 06:04, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Jenny Widén. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

02.37 Stöld, E6, Kode. Polis på rutinpatrullering får syn på två fordon som färdas från Tjörn/Stenungsund ut mot E6. Det ena fordonet lägger sig framför polisbilen, samtidigt som det andra kör i från polis. Ytterligare en polispatrull ansluter, och kontroll görs av fordonet som lämnat framför det andra. I bilen anträffas flera båtmotorer, och två män grips som misstänkta för stöld. Bil och båtmotorer tas i beslag, och bilen bärgas från platsen. Det är oklart var båtmotorerna kan ha tillgripits.

00.05 Brand, Framnäsvägen, Lidköping. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om brand i bil. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen