06 september 06:29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. De flesta ärenden är rutinärenden, så som kontroller av personer och fordon, som inte har resulterat i någon misstanke om brott. En person har gripits under natten, se händelse nedan.

00.16 Misshandel, Jönköping
Polis larmades till Taberg med anledning av ett relationsbråk. På plats greps en man i 30-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande är en kvinna i 25-årsåldern, som inte ska ha blivit allvarligt skadad i samband med händelsen. Mannen anhölls senare under natten av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel i relation.

01.56 Rattfylleri, Jönköping
Polis stoppade en bilist på riksväg 40 vid Ekhagen. Föraren misstänktes för drograttfylleri och togs med till Ryhov för att lämna blodprov. Föraren är även misstänkt för ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen