Uppdaterad 07 september 00:09

06 september 23:22, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av kvällen/nattens händelser.

23:09 Drograttfylleri, centrala Östersund.

Efter ett trafikstopp i centrala Östersund, misstänks en man i 20 års åldern för drograttfylleri. Mannen togs med till polisstationen för provtagning. Mannens körkort omhändertogs. Efter provtagning och förhör frigavs mannen som även är misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

23:13 Höga smällar, Odensala Östersund

Polisen fick in flera samtal gällande höga smällar i Odensala. Vissa av inringarna uppfattade smällarna som skott varpå patruller skickas till platsen. Patruller letade och pratade med personer som befann sig området utan resultat. Det är oklart vad som orsakat smällarna och patruller kommer fortsatt patrullera i området med omnejd. 

Uppdatering RLB Stefan Andersson

03:42 - Narkotikabrott eget bruk, centrala Östersund

Polispatrull stoppar och kontrollerar en man i 20-årsåldern. Misstanke uppstår om att mannen är påverkad av narkotika och han medtas till kroppsbesiktning.

06:10 - Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen