07 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

01.43 Misshandel, Falköping
En person som åker till en butik på Storgatan på grund av att larmet går där blir nerslagen av fyra personer som även slår sönder hans bil. Mannen har inte blivit allvarligt skadad. Gärningsmännen åker sedan från platsen i en bil, det finns inga uppgifter om att de fått med sig något gods. Fortsättning: Klockan 03.25 Stoppar polis den aktuella bilen i närheten av Grästorp och tre män som färdats i den grips misstänkta för bland annat försök till stöld, misshandel samt skadegörelse.

02.27 Misshandel, Göteborg
Polis och ambulans kallas till Järntorget med anledning av att en man ska ligga skadad mitt på torget. Mannen som uppges ha blivit misshandlad av flera personer förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Omständigheterna är för närvarande oklara. En man i 45-årsåldern grips på platsen misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen