Uppdaterad 07 september 13:07

07 september 10:40, Försvunnen person, Nyköping

Man saknas i Nyköping.

09.44 polisen fick uppgift från en anhörig om att en äldre man saknas sedan 08.30--09.00 från Stenkullavägen i Nyköping. Den anhöriga vill anmäla mannen som försvunnen.

Den saknade mannen har en sjukdomsbild som gör att han ofta har svårt att orientera sig och det är sannolikt att han kan ha svårt att hitta hem.

Den saknade mannen beskrivs som 175 cm lång och smal. Han har kort grått hår och kort grått skägg. Han kan vara iklädd en  blå fleecejacka, svart mössa, blå jeans och vita skor.

Mannen är väldigt rörlig och tycker om att promenera.

Polisen söker inledningsvis med fyra polispatruller och det är angeläget att han hittas. Den som tror sig se mannen uppmanas att hålla honom under uppsikt och ringa polisen på 114 14 alternativt 112 om det är brådskande.

11.40 polisen har precis fått ett besked om att mannen har kommit in till akuten på Nyköpings lasarett. Polisen åker dit för att träffa mannen.

12.10 mannen var fysiskt ok. och det finns ingen misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen