Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 07 september 14:51

07 september 13:29, Försvunnen person, Linköping

Man saknas i Linköping.

11.13 samtal till polisen från ett vårdboende i Valla om att en boende misstänks ha avvikit vid 10.30-tiden. Mannen har en sjukdomsbild som gör att han kan ha svårt att orientera sig.

Polisen söker mannen inledningsvis med två polispatruller och även väktare, kollektivtrafiken mfl. är informerade. Polisen behöver även allmänhetens hjälp med att hitta mannen.

Mannen är ca 170 cm lång, normal kroppsbyggnad och kort grått hår, Mannen är troligen iklädd ljusgrå tröja, ljusa byxor och svarta skor. Han har osäker gång.

Den som tror sig se mannen uppmanas att hålla honom under uppsikt och ringa polisen på 114 14 eller i brådskande fall 112.

14.50 den saknade mannen är nu anträffad och återförd, välbehållen efter att han hittats i Skäggetorp.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen