07 september 23:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:31 - Misshandel, centrala Junsele.

Polis kallades till Junsele då en anmälare ringt in och sagt att han blivit misshandlad. Polispatrullerna kunde på platsen hitta den utpekade personen, en man i 50-årsåldern. En anmälan gällande misshandel upprättades.

23:40 - Trafikolycka Rv90, Kramfors.

Polis och räddningstjänst kallades till aktuell plats med anledning av en allvarlig trafikolycka. Två bilar hade krockat och sammanlagt var fem personer inblandade i olyckan. Samtliga personer fördes till sjukhus. Aktuell väg stängdes av under räddningsarbetet men är nu öppen.

För frågor om skadeläget för de inblandade hänvisas till sjukvården på Örnsköldsvik och Sundsvalls sjukhus.

För frågor om det polisiära utredningsläget hänvisas till jourhavande förundersökningsledare.

01:07 - Stöld/inbrott, industriområde Timrå.

Polis fick samtal om en misstänkt stöld från ett industriområde i Timrå. Flera polispatruller åkte till området och sökte efter misstänkta personer. Ingen person påträffades men däremot hittades föremål som misstänktes skulle använts i stöldförsöket. Polis skrev anmälan och tog beslag från platsen.

02:27 -  Misshandel, Västermalm, Sundsvall.

Anmälare ringde till polis då han blivit misshandlad. Mannen som slagit honom var inte längre kvar på platsen. Polis åkte till platsen och tog upp en anmälan och höll förhör. Anmälaren åkte med ambulans till sjukhus för att plåstras om.

Sammanfattning av natten i länet. 

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen