08 september 07:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, sju har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.28 polisen fick samtal från en ordningsvakt som hade träffat på en man som verkade påverkad på Gymnastikgatan i Eskilstuna. När polisen visiterade mannen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika som togs i beslag för analys. Mannen misstänktes också ha använt narkotika varför han fick följa med för provtagning och förhör. Mannen är i 20-årsåldern.

01.56 larm till polisen om brand utomhus visade sig vara en bil som brann och eftersom branden misstänks vara anlagd har polisen påbörjat en utredning om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt. Händelsen inträffade på Årbygatan.

02.34 polisen träffade på en man utomhus på Östra Storgatan i Nyköping. Mannen, som är i 25-årsåldern, var kraftigt påverkad och fick därför följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen