08 september 07:33, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.47 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 80-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 11 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.08 polisen fick misstankar om att två personer hanterade narkotika på Ågatan i Linköping. Det resulterade i att en man i 25-årsåldern blev misstänkt för överlåtelse av narkotika och en annan man, i 30-årsåldern blev misstänkt för överlåtelse av narkotika. Den misstänkta narkotikan som togs i beslag kommer att analyseras.

02.07 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Örtagsvägen i Finspång. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en mopedist misstänks ha kört på en fotgängare. Mopedisten, en man i 30-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Oklara skador på fotgängaren.

03.10 samtal till polisen om misstänkt inbrott i en villa i Lindö i Norrköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Tjuven/-arna har tagit sig in i huset genom att krossa ett fönster. Polisen har också genomfört en brottsplatsundersökning. Det har inte kunnat klarläggas om något är stulet. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen