Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.34 Skadegörelse, Göteborg
Vid Järntorget slår en kille sönder en ruta på Pressbyrån. Han och hans vänner försvunner in mot Andra Långgatan och polis söker efter dem utan att hitta dem. En anmälan om skadegörelse upprättas.

00.28 Skadegörelse, Vårgårda
Polis larmas till Vårgårda station med anledning av att en person kastar sten på rutorna och flera av rutorna har krossats. Vid platsen grips man i 20-årsåldern.

00.47 Rattfylleri, Vänersborg
Föraren till en persobil som kört in i en stolpe på Storgatan misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

01.42 Brand, Borås
På Magasinsgatan brinner en parkerad bil. Då det finns misstankar om att branden är anlagd upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand.  

02.18 Skadegörelse, Göteborg
En berusad man i 20-årsåldern sparkar sönder en ruta till en restaurang på Haga Östergatan. En person inriper och polis kallas till platsen. Den misstänkte mannen omhänderats enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och kommer att förhöras om händelsen när han nyktat till.

02.23 Rattfylleri, Borås
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på riksväg 42 misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen