08 september 08:21, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Sju personer har omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Räddningsinsats Skellefteå. Kvinna i vattnet vid Viktoriabron. Polis tillsammans med andra på plats har hjälpts åt och fått upp kvinnan ur vattnet. Kvinnan är förd till sjukhus.

00:12 Skadegörelse Umeå. Samtal om ungdomar som slår sönder rutor på skola på Teg. Polis har varit på plats. Två rutor förstörda. En anmälan om skadegörelse kommer att upprättas.

01:31 Våld/hot mot tjänsteman Skellefteå. Ordningsvakt som omhändertagit en berusad person på en restaurang. Han är i nuläget misstänkt för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Han har avvisats från platsen.

02:14 Stöld/inbrott Umeå. Inbrott i lägenhet på Tvistevägen. Ska ha inträffat någon gång efter klockan 19. Ett fönster ska ha varit öppet till bostaden. Rörigt i lägenheten men enligt initiala uppgifter ska inget vara stulet. Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning.

02:41 Stöld/inbrott Skellefteå. Inbrott i skola i Kåge. Inbrott via en dörr. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Oklart om något är tillgripet. En anmälan kommer att upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen