09 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

21.05 Munkedal, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Gläborg där det ska brinna i en villa. De boende har tagit sig ut på egen hand, oskadda. Vad som orsakat branden är okänt och polisen kommer att spärra av platsen för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara.

21.13 Ulricehamn, försvunna personer
Ett äldre par ringer till polisen och uppger att de har gått vilse i skogen när de varit och plockat svamp i området runt Dållebo. Polisen söker efter de båda hela natten och de anträffas vid 05-tiden nedkylda men oskadda. De körs till sjukhus för kontroll.

21.26 Göteborg, personrån
Vid Mandolingatan, Västra Frölunda är det en kille som blir rånad på sin mobiltelefon av en okänd man på cykel. Mannen ska ha tilltvingat sig mobiltelefonen under knivhot. Efter rånet försvann mannen på cykeln i riktning mot busshållplatsen. Inga personskador.

01.34 Trollhättan, olaga intrång
Vid Energivägen i Lextorp grips två personer inne på en byggarbetsplats. Polisen skriver en anmälan gällande olaga intrång.

04.07 Göteborg, skadegörelse
Polis och räddningstjänst åker till en parkeringsplats vid Färgspelsgatan med anledning av en brinnande parkerad bil. Oklart vad som orsakat branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen