Uppdaterad 09 september 06:55

09 september 06:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan.

01.22 Polisen larmades till båthamnen i Huskvarna. Flera personer med ficklampor hade setts vid båtarna. Misstanke uppstod om att de kanske var där för att stjäla. Polis kom dit. Det visade sig vara kräftfiskare med pannlampor och insatsen avbröts.

01.55 Polisen fick samtal om att en obehörig person befann sig i en bostad på Öster i centrala Jönköping. En kvinna hade tagit sig in via altandörren. Flera polispatruller skickades till platsen och en kvinna anträffades utanför bostaden. Hon greps, misstänkt för grov stöld alternativt grov stöld. Hon är i 55-årsåldern. Kvinnan anhölls under natten av åklagare, misstänkt för försök till grov stöld.

Inga grövre brott eller större händelser har kommit till polisens kännedom. Utöver ovanstående har polisen bland annat ägnat sig åt trafikbrott, hanterat en viltolycka med rådjur utan personskador, genomfört en nykterhetskontroll i trafiken, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen