09 september 06:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Tre personer har omhändertagits för provtagning, på grund av narkotikapåverkan.

22.05 Det kom larm om bråk på Drottninggatan i Motala, nära Vintergatan. En man hade slagit en kvinna. Polis kom dit och grep mannen. Han är i 30-årsåldern. Kvinnan är i ungefär samma ålder. Båda fördes till polisstationen för förhör för att försöka ta reda på bakgrunden till bråket. Kvinnan ska inte ha varit behov av ambulans.

Utöver detta har polisen bland annat åkt på larm från allmänheten och genomfört egeninitierade kontroller, inga grövre brott eller större händelser har kommit till polisens kännedom. Det har bland annat hanterats trafikbrott, viltolyckor utan personskador, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen