09 september 10:16, Stöld/inbrott, Jönköping

Ny stöld av TV-apparater från lastbil.

06.28 Polisen kontaktades om inbrott på ett företag vid Gamla flygfältet i Jönköping. Ett större antal tv-apparater ska ha stulits.

07.04 Polis på plats. Det ska ha stulits över 50 tv-apparater. Platsen är avspärrad för en mer grundlig teknisk undersökning. Polisen upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott.

10:00 Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning, där spår har säkrats. Den senaste veckan har tre stölder av tv-apparater ur lastbilar skett i Jönköpings län den senaste veckan. Ett i Skillingaryd och två i Jönköping. Polisen jobbar med att kartlägga gärningspersonerna och det utesluts inte att samma gärningspersoner kan vara inblandade i flera av stölderna. Polisen tar gärna emot tips om stölderna via telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär på hemsidan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen