17 april 07:19, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.59 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

01.29 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Vetlanda uppstod misstanke om olovlig körning med anledning av att föraren saknar körkort. Det är en man i 25-årsåldern. I samma bil fanns en passagerare, man i 20-årsåldern som blev misstänkt för ringa narkotikabrott och han fick förlja med för provtagning och förhör.

03.25 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Forsheda, Värnamo. Visade sig vara en bil som troligen har antänts av en person. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand utan någon misstänkt.

03.41 polisen fick uppgifter om att en person skulle må akut dåligt i en bostad i Bankeryd. Polisen åkte till platsen tillsammans med ambulans. Det visade sig inte stämma efter att ambulanspersonalen kontrollerat mannen som är i 30-årsåldern. Polisen fick dock misstankar om att mannen var drogpåverkad och han fick därför följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen