18 april 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:08 Misshandel, Bräcke
Polis beordrades till centrala Bräcke med anledning av att en person kastade sten mot personer. Polis höll förhör och upprättade en anmälan gällande ringa misshandel. Personen som misstänks är en man i 20-årsåldern.

05:25 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Östersund. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning och förhör. Anmälan upprättades gällande misstänkt drograttfylleri och misstänkt ringa narkotikabrott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen