18 april 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:21 Bedrägeri, Sundsvall
Polis kallades till en krog i Stenstan med anledning av missbruk av urkund. En person under 18 år använde någon annans identitetshandling. En anmälan upprättas.

01:30 Misshandel, Härnösand
Polis beordrades till en hamburgerrestaurang i centrala Härnösand med anledning av misshandel. Ambulans var där och kontrollerade en person som utsatts. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:06 Misshandel, Sundsvall
Polis beordrades till en bensinstation i Inre hamnen i Sundsvall med anledning av bråk mellan flera personer. Förhör hölls och anmälan gällande misshandel upprättas.

02:24 Misshandel, Sundsvall
I Stenstan träffade polis en person som har säger att hen blivit slagen och sparkad. Det fanns ingen misstänkt person på plats. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:33 Misshandel, Ånge
Polis beordrades till en adress i Ånge med anledning av en misshandel. Det var lugnt på plats när polis anlände. En person, en man i 55-årsåldern, misstänks ha misshandlat en kvinna. De har en relation. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen