18 april 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

01.39 Polisen larmades till en adress i Strångsjö, Katrineholm med anledning av en misshandel. Tre personer hade bråkat och en ska ha slagit de andra två med ett tillhygge. Tre personer hade skadats och fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har upprättat anmälan och motanmälan gällande misshandel med samtliga tre som målsägande och misstänkt.

02.11 Polisen larmades med anledning av ett bråk utomhus i de centrala delarna av Trosa. En person uppgavs ligga på marken och fyra-fem andra personer befinna sig på platsen. En person, en man i 20-årsåldern, hade blivit slagen och sparkad mot huvudet och fördes till sjukhus i ambulans. En misstänkt person lokaliserades och greps av polis. Mannen är misstänkt för misshandel.

04.12 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på Östra Storgatan, Nyköping. En mopedist hade kört omkull och skadat sig. Föraren, en man i 40-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans för kontroll och vård. Mannen misstänks för rattfylleri och mopeden har tagits i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen