19 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

21.28 Varberg, narkotikabrott
Vid Lugnet stoppas en bil för kontroll. En av passagerarna, en flicka 17 år misstänks vara narkotiokapåverkad och hon får följa med för provtagning.

23.18 Kungsbacka, narkotikabrott
Vid Söderåleden kontrolleras en man i 20-årsåldern och han är misstänkt narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

23.26 Halmstad, skadegörelse
Vid Slottsjordsskolan är det ungdomar som slår sönder rutor till skolan. När polisen kommer till platsen kan de konstatera att fyra rutor är sönderslagna. I närområdet griper polisen en 16-årig kille som misstänkt varit delaktig i skadegörelsen.

23.56 Varberg, rattfylleri
I Väröbacka stoppas manlig bilist för kontroll och han blåser positivt i vårt sållningsinstrument. Han får följa med för provtagning.

04.26 Laholm, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Genevad där en parkerad bil börjat brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen