19 april 07:44, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:05 Skadegörelse, Skellefteå
Polis beordrades till centrum med anledning av en skadegörelse. En okänd person hade slagit sönder bakrutan på en bil. Polis höll vittnesförhör och dokumenterade på plats. En anmälan gällande skadegörelse upprättades.

01:12 Brand, Umeå
Det inkom larm om brand på Ersboda klockan 01:12 och larm om brand på Ålidhem klockan 01:35. Det var bilar som brann på båda platserna och eftersom det handlar om flera bilar rubriceras det som mordbrand. Polisen ska utreda och bland annat kommer en teknisk undersökning samt dörrknackning utföras. Eventuella iakttagelser tas gärna emot på telefon 114 14.

03:56 Skadegörelse, Umeå
Polis beordrades till Böleäng där två fristående brevlådor utsatts för skadegörelse. Polis höll vittnesförhör och en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen