19 april 08:18, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:00 Narkotikabrott, Östersund
Polis stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Östersund. Misstanke uppstod om att en passagerare var påverkad av narkotika. Det visade sig att personen, en man i 25-årsåldern, hade på sig en mängd misstänkt narkotika som gjorde att misstanke om narkotikabrott i överlåtelsesyfte uppstod. En husrannsakan gjordes i den misstänktes bostad där mer misstänkt narkotika påträffades. Anmälan gällande narkotikabrott upprättas.

04:23 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppade och kontrollerade en personbil på E14 vid Spikbodarna. Det rådde brukandeförbud för aktuellt fordon och misstanke uppstod om att föraren var påverkad av alkohol. Föraren, en man i 30-årsåldern, togs med för provtagning och förhör. Anmälan gällande rattfylleri upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen