20 april 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson och Christer Fuxborg.

16.42 Brand, Storåsgatan, Kungsbacka. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där det brinner i ett garage/verkstad. Intilliggande fastigheter evakueras under tiden räddningstjänst arbetar på platsen. Branden har inte medfört några personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

18.26 Grov misshandel, Södra vägen, Halmstad. Polis skickas till platsen efter flera samtal om ett större bråk utomhus. Två personer blir i samband med bråket misshandlade, varav en med en flaska. En bil uppges ha lämnat, och den stoppas av polis för kontroll. Fem personer i bilen grips som misstänkta. Händelsen rubriceras som grov misshandel samt misshandel.

03.17 Brand, Vallås, Halmstad. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en bil brinner på en parkering. En bil brinner, och två parkerade intill blir brandskadade. Skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.