Uppdaterad 20 april 22:03

20 april 17:29, Övrigt, Gislaved

En person anträffad skadad i Reftele.

17:00 Polisen larmades till centrala Reftele efter att höga smällar hade hörts.

17:25 Polisen anträffade en skadad person. Ambulans kallades till platsen och den skadade personen avfördes till sjukhus. Polis finns på plats med flera resurser och har börjat utreda vad som har hänt.

18:35 Brottsplatsen är avspärrad och tekniker är beordrade till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. Polisen arbetar med ärendet men ingen har ännu gripits.

18:53 Polisen misstänker att den skadade personen har fått sina skador av ett skjutvapen. Den skadade vårdas på sjukhus. Brottsplatsen är fortfarande avspärrad och en förundersökning om försök till mord och grovt vapenbrott är påbörjad.

22:00 Under kvällen har tre män gripits misstänkta för mordförsöket i Reftele. De kommer att förhöras och en åklagare kommer sedan att fatta beslut om de ska anhållas eller släppas.

Det finns i nuläget inga mer uppgifter att lämna i ärendet.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen