Uppdaterad 20 april 21:21

20 april 20:04, Övrigt, Jönköping

Polisen är på plats i Råslätt efter larm om höga smällar.

19:00 Polisen larmades till Ormvråksgatan i Råslätt efter att flera personer ringt och berättat att de hört höga smällar.

19:07 Polis var på plats.

19:30 Det finns inga uppgifter om att någon person har skadats. Polisen har pratat med vittnen på platsen vilket har lett till att en brottsplats utomhus har spärrats av.  Polisen finns på plats med flera patruller och arbetar intensivt för att ta reda på vad det är som har hänt. Det finns inget som tyder på att händelsen har några kopplingar till mordförsöket i Reftele.

21:14 En utredning om grovt vapenbrott är påbörjad. Polisen misstänker att någon har avlossat ett skjutvapen. Polisen har inte fått fram några uppgifter om att någon person ska ha skadats. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad och polisens kriminaltekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under sen kväll. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen