22 april 01:13, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:33 - Trafikolycka med älg. Boden

Polis kallas till en plats där en personbil har krockat med en älg. Polis biträder räddningstjänsten med trafikdirigering under arbetet på vägen och rekvirerar eftersöksjägare som hanterar den avlidne älgen. Inga uppgifter kring eventuella personskador i nuläget. Polis skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

01:33 - Höga smällar. Bergviken, Luleå

Polis får samtal om att det hörts flera höga smällar i området. Vid kontroll hittas inget som kan sättas i samband med ljuden.

02:42 - Skadegörelse. Piteå

Polis kallas till en adress i Piteå där någon har kastat en sten genom glasrutan till entrédörren. Polis kan inte hitta någon person kvar på platsen men upprättar en anmälan gällande skadegörelse. 

05:46

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen