22 april 06:34, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits. Det handlar om en man som är misstänkt för misshandel av en minderårig. Polisen larmades till en adress i de norra länsdelarna efter larm om bråk i en bostad. Ingen var så pass skadad att det fanns behov av ambulans. Efter beslut av åklagare så anhölls mannen under natten. Detaljer om kommun och ålder på de berörda lämnas inte ut av polisens presstjänst med hänvisning till förundersökningssekretess. Andra händelser från natten:

02.46 Polisen fick samtal om pågående inbrott i ett garage på Öxnehaga i Jönköping. Ett vittne såg flera personer stjäla en moped och lämna platsen. Polisen åkte dit och sökte bland annat med hund, men någon misstänkt kunde inte hittas. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Utöver detta har polisen utfärdat flera böter för fortkörning, hanterat viltolyckor, samt agerat i flera ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen