22 april 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 22-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:01 Rattfylleri, Sundsvall
Efter tips om en vinglig färd stoppade och kontrollerade polis en personbil på Norra Alnö. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 25-årsåldern, var påverkad av narkotika och han togs med för provtagning. Bilen var avställd och det rådde brukandeförbud. Bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott och en anmälan gällande misstänkt drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning upprättades.

00:26 Bråk, Sundsvall
Polis beordrades till ett bråk utomhus i Stenstan. Flera personer var inblandade. När polis anlände var det lugnt på plats. En person omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan gällande misshandel upprättades.

00:39 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppade och kontrollerade en personbil i Matfors. Aktuellt fordon var avställt och en ordningsbot (böter) utfärdades.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen