22 april 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

02.08 En polispatrull hade stoppat en bilist i Björkvik, Katrineholms kommun. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern, verkade vara narkotikapåverkad. Vid en husrannsakan i bilen hittades flera knivar, samt vad som tros vara narkotika. Kvinnan blev misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Hon togs med för provtagning, ej formellt gripen. Polisen fattade också beslut om att beslagta bilen för att förhindra fortsatt brottslighet.

I övrigt har polisen bland annat arbetat med hastighetskontroller, hanterat larm som inte lett till brottsmisstankar, hanterat berusade personer, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen