22 april 07:15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:36 Narkotikabrott, Östersund
Polis stoppade och kontrollerade en bil i Östersund. Uppgifter framkom då att det fanns narkotika i en lägenhet i Östersund varpå en husrannsakan utfördes. Totalt greps tre personer, män i 40-, 30- och 20-årsåldern, i samband med detta ärende. De anhölls senare av åklagare och de är misstänkta för narkotikabrott, överlåtelse och innehav.

23:48 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Östersund. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning och en anmälan gällande misstänkt drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen