23 april 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och under kvällen Anna Göransson.

Kl 22.07 Falkenberg, inbrott var inlåst fågel
Polis larmas till en fastighet vid Milaberg i Köinge. En person som är säker på att grannen är bortrest har sett rörelser och hört ljud från grannfastigheten. Det finns ingen bil utanför. Polisen åker till platsen. Flera patruller är på plats. När man kommer fram så undersöker polisen fastigheten och det finns ingen åverkan eller skador som tyder på att någon brutits sig in, allt är låst. Man hör dock ljud inifrån huset och något rör sig där inne. Polisen tillsammans med anmälaren ser då en skata som på något sätt tagit sig in/blivit inlåst. Fågeln flyger runt i huset, troligen något panikslagen. Inga brotts misstankar i nuläget/oklara ägaruppgifter då det gäller fastigheten.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen