23 april 06:33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot torsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 25 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. En person har medtagits för kroppsbesiktning, se nedan.

01:49 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Brinellgatan i Nässjö. Föraren av bilen, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

02:22 Polis och räddningstjänst larmades till Jönköpingsvägen i Habo med anledning av brand i en parkerad bil. Räddningstjänsten kunde släcka branden. Ingen person kom till skada. En brottsplatsundersökning kommer att ske under dagen när det är ljust ute. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

04:14 Polis och räddningstjänst åkte till Häradsgatan i Sommen med anledning av en brand i en moped. Branden släcktes. Man kunde inte hitta en naturlig brandorsak till branden och en anmälan om skadegörelse är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen