23 april 07:10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:06 Skadegörelse, Umeå
Polis kallades till en adress på Ålidhem med anledning av en berusad person. När polisen anlände befann sig personen, en man, i trapphuset. En glasruta i porten var trasig. Mannen omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och en anmälan gällande skadegörelse och olaga intrång upprättades.

06:32 Trafikbrott, Skellefteå
Poils stoppade och kontrollerade en personbil vid Långviken vars förare körde 103 kilometer i timmen på en 80-sträcka. En ordningsbot (böter) utfärdades.

06:48 Trafikbrott, Skellefteå
På E4 vid Tjärn utfördes en flygande inspektion av en personbil som ledde till krav på ombesiktning. Dessutom utfärdades en ordningsbot med anledning av solfilm på ruta.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen