24 april 06:05, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Thomas Fuxborg.

00.16 Rån, Lasarettsgatan, Borås. Anmälare, en man, ringer polis och uppger att han blivit rånad. Fyra för honom okända män har hotat honom med kniv och därigenom tvingat honom att ta ut pengar vid en bankomat. Därefter försvinner männen mot Björkängsgymnasiet. Polis söker i området med hundpatrull, men någon misstänkt anträffas inte. En anmälan om rån upprättas.

00.35 Rattfylleri, Karlsgatan, Strömstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.34 Stöld / inbrott, Opaltorget, Göteborg. Polis skickas till Opaltorget, där väktare ringer in om pågående inbrott på en byggarbetsplats. En person ska ses inne på ett inhägnat område. Ett hål upptäcks i ett staket in till området, och på plats kan polis säkra en misstänkt man. Gods i form av verktyg hittas som samlats i hop. Mannen grips på platsen.

03.24 Rån, Järntorget, Göteborg. Polis skickas till Järntorget, där en man uppger att han blivit rånad. En ensam man har hotat honom med kniv, och därigenom tvingat till sig hans mobil. En anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen