24 april 07:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmissstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men fem personer har fått följa med för provtagning och förhör angående missstänkt drogpåverkan.

00.17 SOS-samtal till polisen om brand utomhus i Gislaved. Det visade sig vara en misstänkt anlagd brand utanför ett hus. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

01.02 i samband med en rutinkontroll av en bil i Gnosjö blev fyra män i 20-årsåldern misstänkta för ringa narkotikabrott. Alla fyra fick följa med för provtagning och förhör.

01.28 en inringare ringde till polisen från Eksjö och anmälde att hen ca tio minuter tidigare fått en sten inkastad genom fönstret i balkongdörren. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt.

04.22 en polispatrull träffade på en misstänkt drogpåverkad kvinna i stadsdelen Hovslätt i Jönköping. Kvinnan, som är i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen