24 april 07:34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:44 Trafikbrott, Umeå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Ersboda. Bilen har körförbud och föraren får en ordningsbot.

02:43 Trafikbrott, Umeå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Tomtebo. Bilen har brukandeförbud då skatten är obetald. Föraren nekar till detta och patrullen upprättar en anmälan.

05:51 Rattfylleri, Bjurholm: Polispatrull stoppar och kontrollerar en lastbil. Föraren, en man, misstänks vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen får följa med för ytterligare provtagning.

06:30 Rattfylleri, Skelleftehamn: Polispatrull stoppar en bil som kör för fort. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.