24 april 08:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23:44 Narkotikabrott, Gällivare: Polisen får samtal om en man som beter sig märkligt på en bensinmack. Polispatrull beordras till platsen. Mannen misstänks vara påverkad av narkotika. Polisen håller förhör med mannen. Beslag av misstänkt narkotika görs. En anmälan gällande narkotikabrott, innehav samt bruk, upprättas.

00:30 Mordbrand, Luleå: Polis larmas till Hertsön med anledning av brand i husvagn. Vid 01:49 och 02:14 inkommer larm om bränder i husvagnar på ytterligare två närliggande adresser på Hertsön. Ingen person skadas i samband med bränderna. Brandplatserna spärras av för teknisk undersökning.

En anmälan gällande mordbrand upprättas. I nuläget finns ingen misstänkt eller frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen