24 april 21:21, Rån, Norrköping

Kvinna rånad på handväska av två män.

20.09 Polisen fick samtal om att en kvinna hade blivit slagen och bestulen på sin handväska med plånbok och mobil av två män. Detta hade hänt ungefär 20 minuter tidigare nära Ica-butiken i Kneippen, Norrköping.

Polis kom till kvinnan, som är i 40-årsåldern, för förhör och för att ta uppgifter för en anmälan. Hon ska ha blivit slagen i ansiktet, ej med tillhygge. Hon var inte i behov av ambulans. Polisen upprättade en anmälan om rån.

Polisen önskar iakttagelser från allmänheten. Rånet ska ha skett cirka 19.45-19.50 utanför Ica-butiken i Kneippen. De två männen ska sedan ha gått ner mot Strömmen.

Signalement: båda ska ha haft hoodies, en med blå jeans och den andra med svarta jeans. En av dem ska också ha haft ett tygaktigt munskydd. Den ena ska ha varit cirka två meter lång, den andra cirka 170 cm. Den som har uppgifter att lämna bör ringa 114 14, eller ge tips på polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.