Uppdaterad 25 april 02:34

25 april 00:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:57 Bråk, Mc Donalds Härnösand.

Samtal inkom gällande bråk i ett större ungdomsgäng. Patrull skickades och när de kom till platsen var det lugnt och ingen person vill känna vid detta, patrullen kunde inte heller hitta någon skadad person. Patrullen samtalade med ungdomarna ett tag innan de lämnade.

01:00 Brott mot knivlagen, Ånge

Då patrull i Ånge kontrollerade en ungdomsfest påträffades en ungdom i med kniv på sig. Mannen misstänktes för brott mot knivlagen och vårdnadshavare kontaktades. Patrullen upprättade anmälan.

01:44 Bråk, centrala Kramfors

Patruller skickades till ett pågående bråk i centrala Kramfors där de initiala uppgifterna var att det befann sig ca 30 personer på plats. När patrullerna kom till platsen fick de snabbt situationen under kontroll. Ingen person ville anmäla något och patrullen kunde inte hitta någon skadad person. 

01:45 Bråk, centrala Härnösand

Samtal inkom gällande pågående bråk där ca 10 personer var inblandade. Patrull från Härnösand och Sundsvall skickades till platsen. Då första patrullen kom till platsen kunde de konstaera att det varit tumult på platsen men ingen ville göra någon anmälan. Ingen skadad person påträffades och den andra patrullen kunde återkallas.  

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen