25 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalespersoner är Fredrik Svedemyr och Thomas Fuxborg.

22.38 Vänersborg, mordförsök
Vid Marierovägen anträffas en svårt knivskuren man som är vaken och talbar. Han körs till sjukhus för vård. Där mannen anträffas visar sig inte vara den misstänkta brottsplatsen utan det är i en lägenhet i närområdet. Denna spärras av för teknisk undersökning. Två yngre män i 25-årsåldern hämtas till förhör och delgivs misstanke om mordförsök. Efter förhör kontaktas åklagare som beslutar sig för att anhålla männen misstänkta för mordförsök. 

23.06 Mark, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Skördegatan i Kinna med anledning av att en skoter brinner. I samband med att branden startade sågs två personer springa från platsen. Räddningstjänsten släcker.

00.22 Göteborg, stöld
En man i 25-årsåldern försöker stjäla pengar ur en kassa på ett café på Andra långgatan. Personalen håller kvar mannen i väntan på polis. En ptatrull kommer till platsen och övertar gripandet.

01.54 Göteborg, rån
En man blir rånad på sin jacka av två personer i 25-årsåldern på en hållplats längs Mölndalsvägen. Målsägaren blir hotad med kniv. De två gärningspersonerna försvinner från platsen i okänd riktning.    

06.20 Göteborg, vapenbrott
Vid Vårvädersgatan omhändertas en man i 40-årsåldern som uppträder påverkad inne på en privat tomt. Vid visitation av mannen anträffas ett 30-tal patroner som tas i beslag. Polisen skriver en anmälan gällande vapenbrott och efter att mannen fått sova ruset av sig kommer förhör att hållas med mannen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen